Strap-ons: Plezier voor Iedereen

Laten we het vandaag eens hebben over iets wat misschien nog niet iedereen in de nachtkast heeft liggen, maar wat wel flink wat deuren kan openen (figuurlijk dan): de strap-on.

Misschien ben je er al mee bekend, misschien is het compleet nieuw voor je, maar één ding is zeker: het is een speels, veelzijdig en spannend seksspeeltje dat in verschillende relaties en situaties een grote rol kan spelen. Dus, ben je klaar voor een verkenningstocht?

Wat is een strap-on precies?

Voor wie er nog geen beeld bij heeft: een strap-on is een dildo die je kunt vastmaken aan je lichaam met een harnas. Dat betekent dat het zowel door vrouwen als mannen gedragen kan worden, en dat je er allerlei kanten mee op kunt. Vaak wordt het vooral geassocieerd met vrouw-vrouw seks, maar dat is slechts één manier waarop het wordt gebruikt. Het idee is simpel: door een harnas draag je de dildo alsof het een extra lichaamsdeel is. Dat kan zorgen voor hele nieuwe sensaties en dynamieken in bed.

Vrouw-vrouw seks en strap-ons

In vrouw-vrouw relaties is de strap-on een bekend fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om penetratie te ervaren, zelfs als dat van nature niet mogelijk is. Dat kan iets heel bijzonders zijn, zeker als beide partners daar behoefte aan hebben. Het mooie van een strap-on is dat het een speelse manier is om rolverdelingen in bed te herzien en nieuwe dingen te proberen. Degene die de voorbinddildo draagt, kan het gevoel hebben iets extra’s te geven aan de ander, terwijl de ontvanger geniet van de penetratie. Het is een tool die zorgt voor afwisseling en dynamiek in de slaapkamer.

Vrouw - vrouw straop-on

Vrouw-penetreert-man? Jazeker!

Misschien ben je wel bekend met het fenomeen ‘pegging’. Dit is een term die beschrijft wanneer een vrouw een strap-on gebruikt om een man te penetreren. Hoewel dit voor sommige mensen buiten hun comfortzone klinkt, is het voor anderen een hele opwindende en intieme ervaring. Pegging kan de machtsdynamiek tussen partners even flink door elkaar schudden, en daar komt heel wat plezier bij kijken.

Het leuke aan een voorbindpenis is dat het niet gebonden is aan specifieke genderrollen. Iedereen kan ermee experimenteren, ongeacht wie je bent of wat je voorkeuren zijn. Het biedt je simpelweg een nieuw middel om plezier te hebben in bed. Voor mannen kan pegging een leuke manier zijn om eens een andere kant van seksuele intimiteit te ontdekken, vooral omdat de prostaatstimulatie (via de anus) heel intense en plezierige sensaties kan oproepen.

vrouw - man strap-on

De voordelen van een strap-on

De strap-on biedt niet alleen nieuwe ervaringen, maar ook veel voordelen in de slaapkamer. Ten eerste zorgt het voor afwisseling. Zeker als je al langere tijd met een vaste partner bent, kan het introduceren van een strap-on voor een hele nieuwe dynamiek zorgen. Het opent deuren naar andere vormen van plezier, die misschien eerder minder bereikbaar waren. Ten tweede is het een speelse manier om de machtsverhoudingen in bed op een gelijkwaardige manier te verkennen.

Ook is het een handig hulpmiddel als er in een relatie fysieke beperkingen zijn, bijvoorbeeld als een man erectieproblemen heeft. Met een strap-on kun je zonder zorgen blijven genieten van seksuele intimiteit en wordt er een stukje druk weggehaald.

Hung System: een extra dimensie

Nu we het toch over strap-ons hebben, moeten we ook even een bijzonder systeem uitlichten: het Hung System. Dit systeem, dat compatibel is met Vac-u-Lock, biedt iets speciaals. In plaats van een standaard harnas waarmee je een strap-on bevestigt, werkt dit systeem met vacuüm zuigende dildo’s en koppelstukken. Het maakt de hele ervaring nog flexibeler en veelzijdiger, omdat je verschillende dildomaten kunt gebruiken. Heb je een favoriete dildo die al jaren meegaat? Grote kans dat die met dit systeem ook gebruikt kan worden!

Wat het Hung System echt uniek maakt, is dat je zonder ingewikkelde riempjes of gespen toch optimaal kunt genieten van wat de strap-on te bieden heeft. Je bevestigt het in een handomdraai en kunt er dus meteen mee aan de slag. Voor wie houdt van snelle en gemakkelijke oplossingen in de slaapkamer, is dit systeem echt een uitkomst.

Hoe kies je de juiste strap-on?

Er zijn verschillende dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een strap-on. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het comfort van het harnas. Je wilt iets dat goed zit, niet schuurt, en dat stevig genoeg is om de actie aan te kunnen. Het is dus slim om te investeren in een kwalitatief harnas, zodat je geen ongemak ervaart tijdens het gebruik.

Daarnaast kun je natuurlijk kiezen uit allerlei soorten en maten dildo’s. Sommigen vinden het leuk om iets meer realistisch te gaan, terwijl anderen de voorkeur geven aan iets dat juist meer “fantasy” is. En met een systeem zoals Hung, dat Vac-u-Lock compatible is, heb je alle vrijheid om te wisselen tussen verschillende modellen.

Tot slot

Een strap-on is meer dan alleen een stuk speelgoed; het is een manier om samen met je partner te ontdekken, te spelen en nieuwe sensaties te ervaren. Of je nu nieuwsgierig bent naar pegging, je je seksleven met je vrouwelijke partner wat meer pit wil geven, of gewoon iets nieuws wilt proberen: de strap-on kan je helpen om een geheel nieuwe wereld van plezier te verkennen.

En als je dat wilt doen met gemak en flexibiliteit, dan is het Hung System een absolute aanrader. Wat je voorkeuren ook zijn, er is altijd wel een strap-on en een systeem dat bij je past.

Reageren? Leuk, vertel mij jouw ervaringen, daar zijn we wel benieuwd naar.

15%

korting bij je eerste bestelling
🎁Code: Speelgoed15🎁

Voer deze code in bij het afrekenen en je krijgt 15% korting bij je eerste bestelling

We maken spelen met speelgoed leuker !

We mailen je niet zo vaak!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Share this post

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *