Merk:

HUNG System Toys Yoo-Hoo

 27,99

Maak kennis met de HUNG System Toys Yoo-Hoo Dildo, jouw nieuwe partner in plezier! Deze krachtpatser is volledig compatibel met Vac-u-Lock

Actuele voorraad: Uitverkocht Artikelnummer: OPR-1050008 Categorieën: ,

Beschrijving

Maak kennis met de HUNG System Toys Yoo-Hoo Dildo, jouw nieuwe partner in plezier! Deze krachtpatser is volledig compatibel met Vac-u-Lock, en met zijn indrukwekkende lengte van 27,5 cm ben je verzekerd van een intense ervaring.

De HUNG System is een unieke serie van pluggen en dildo’s die je eindeloos kunt combineren. Dankzij het krachtige vacuümsysteem kun je jouw favoriete speeltjes stevig vastzetten voor die ultieme handsfree sensatie. De variaties zijn eindeloos, dus de keuze is aan jou!

Ontworpen voor maximale voldoening en sensationele ervaringen. De Yoo-Hoo Dildo is compatibel met alle soorten glijmiddelen, volledig niet-giftig, en super eenvoudig te reinigen. Dit Europese topkwaliteit product is gemaakt om jou keer op keer te verwennen.

Het HUNG systeem staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

Let op: Dit product is handgemaakt, dus een lichte naad kan aanwezig zijn. Geen zorgen, dit heeft geen invloed op het plezier dat je zult beleven. Vergeet niet om je nieuwe speeltje altijd goed te wassen voor gebruik.

15%

korting bij je eerste bestelling
🎁Code: Speelgoed15🎁

Voer deze code in bij het afrekenen en je krijgt 15% korting bij je eerste bestelling

We maken spelen met speelgoed leuker !

We mailen je niet zo vaak!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Extra informatie

Gewicht 867 g
Kleur

Lengte

Bodysafe

Diameter

Merk

Materiaal

Gewicht netto

Gewicht bruto

GTIN 5420044219728

1 beoordeling voor HUNG System Toys Yoo-Hoo

  1. johan

    Lekker aan de maat, dus moest de eerste keren wel even met de kiezen op elkaar. Maar iedere bobbel in de dildo is een genot


Een beoordeling toevoegen